Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ UL info ]

12. 01. 2021. 13:36 >> 19:05
2

DIO BRDA SE OBRUŠIO

Odron u Ulcinju, jedna osoba povrijeđena

Jedna osoba je lakše povrijeđena, a dva vozila su oštećena kada se u Pinješu dio brda sručio na put. Velike padavine uzrokovale su obrušavanje zemljišta na cijeloj teritoriji opštine Ulcinj.

Do velikog obrušavanja zemlje na cestu u Pinješu došlo je oko 11 sati.

Prema riječima načelnika ulcinjske Službe za zaštitu i spašavanje Saubiha Mehmetija, situacija je i dalje opasna, jer je došlo do klizišta ogromnog dijela zemljišta.

“Najgore je što su dio tog klizišta ogromne stijene, čije obrušavanje može pričiniti veliku štetu”, rekao je načelnik Mehmeti.

Kako je naveo, oni će se danas sastati sa ekepertima i Stručnim timom za obrušavanje, koji se prema njegovim riječima nalaze već u Starom gradu, kako bi obišli i ovaj dio, i spriječili veće štete, kao i da naprave plan uklanjanja odrona na ovom dijelu klizišta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније