Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi.

22. 07. 2020. 09:50 >> 10:00
2

ČESTITKA JOKOVIĆA

HE na Komarnici otvara perspektive razvoja Šavnika

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je u ime partije i u svoje ime, građanima Šavnika Dan opštine.

„Povodom 22. jula Dana oslobođenja Šavnika koji ponosni narod ovoga kraja obilježava kao Dan opštine, upućujem iskrene čestitike svim građanima Šavnika uz želju za dalji napredak na svim nivoima.

Šavnik ima potencijala za razvoj turizma, proizvodnju zdrave hrane, energetske kapacitete i uvjeren sam da će lokalna vlast uspjeti da nađe način kako bi se sve to valorizovalo i bilo na korist građana ovog kraja.

Izgradnjom hidroelektrane na Komarnici i izgradnjom novog puta Nikšić - Šavnik dala bi se mogućnost da se ovom kraju otvore perspektive razvoja, što bi uticalo na to da mladi ljudi ostanu u svom gradu jer bi imali mogućnost za normalan život.

Vremena jesu teška i ostaje nam da se nadamo da ćemo uspjeti da sačuvamo živote naših građana od zarazne bolesti koja muči cijeli svijet i nastaviti da živimo boljim životom, dostojnim čovjeka“ stoji u čestitki predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније