Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi

09. 04. 2020. 21:28 >> 21:29

VRIJEDNI PREKO 250.000 EURA

Završeni radovi dionice puta Fundina – Zatrijebač

Glavni grad je uspješno priveo kraju realizaciju još jednog važnog projekta koji je podrazumijevao potpunu rekonstrukciju puta koji povezuje Fundinu i Zatrijebač u dužini od preko 3 km, istakao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

Vuković je kazao da je poseban značaj ovog projekta to što je veliki doprinos prethodnih nekoliko godina za razvoj ovoga kraja i unaprjeđenja stanja u oblasti putne infrastrukture dala dijaspora.

“To je za nas predstavljalo i dodatnu obavezu i zato sam veoma srećan i ponosan što smo ovaj posao odradili kako smo i planirali i ovom prilikom se zahvaljujem gospodinu Kolji Cacaju koji je opredijelio značajna finansijska sredstva, a kome sam prilikom našeg susreta prošle godine dao čvrsto obećanje u ime Glavnog grada da ćemo ovaj putni pravac rekonstruisati na proljeće 2020. godine”, naglasio je Vuković.

Ističući da je ovaj putni pravac veoma značajan jer predstvalja još jednu kvalitatenu i bezbjednu saobraćajnu vezu Tuzi i Podgorice, gradonačelnik se zahvalio predstavnicima MZ Ubli i MZ Fundina na tome što su sve vrijeme pomagali u realizaciji planiranih aktivnosti, tradicionalnim partnerima Glavnog grada iz Fonda za razvoj Kuča „Marko Miljanov“, kao i direktoru Puteva i njegovim saradnicima što su važan posao za Glavni grad odradili na prvi način i na ponos svih.

Direktor gradskog preduzeća Putevi doo Radenko Bulatović je istakao da su se izvedeni radovi na rekonstrukciji navedene dionice putnog pravca Fundina-Zatrijebač odnosili na pripremu podloge za asfaltiranje, izradu ravnajućeg sloja i ugradnja završnog sloja asfalta i dodao da će u narednom periodu završiti iscrtavanje horizontalne signalizacije duž cijelog putnog pravca od 14 km.

On je podsjetio da je prvenstveno bilo predviđeno da se u ovaj projekat uloži 220.000 eura, ali da zbog dodatnih radova koji su obuhvatali sanaciju klizišta dugog 110 metara i rekonstrukciju priključka za selo Raševići ova investicija ukupno iznosi preko 250.000eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније