Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

31. 01. 2020. 11:50 >> 11:57

KOLAŠIN 1450

Od danas u funkciji staza 3 i šestosjed

Staza broj 3, u okviru šestosjedne žičare Vilina Voda, u Kolašinu od danas je otvorena za skijanje.

Iz ski centra Kolašin 1450 saopšteno je da će skijašima, pored staza u okviru ski lifta Jezerine i Baby lifta, biti na raspolaganju i staza broj 3. 

Iako se sve češće čuju ocjene o neuspješnoj zimskoj turističkoj sezoni, turistički poslenici su ipak optimisti. Preduzeće Skijališta Crne Gore planiranom dinamikom radiće na sistemu za vještačko osnježavanje kako u narednom periodu ne bi zavisili od vremenskih prilika, poručili su nedavno iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

“Imamo pad u januaru, to je evidentno, ne samo kod nas nego i u državama regiona na skijalištima gdje nema vještačko osnježavanje, iz prostog razloga što nema snijega i kada govorimo o turizmu kao privrednoj grani, mi ovdje govorimo o elementarnoj nepogodi koja nas je pogodila”, kazao je prije nekoliko dana Damir Davidović, državni sekretar u MORT-u. 

Sistem za vještačko osnježavanje podrazumijeva izgradnju čitave infrastrukture, objašnjavaju u resornom ministarstvu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније