Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

26. 01. 2020. 10:22 >> 10:31
5

150 RADNIKA, 60 MAŠINA

Intenzivni radovi na petlji Smokovac

Zamjenik šefa nadzora Jovan Ivanović saopštio je da su radovi na gradilištu petlje Smokovac vrlo intenzivni. Istakao je da je na gradilištu trenutno oko 150 radnika, sa preko 60 raznih mašina.

"Na lijevoj obali Morače završene su konstrukcije dva podvožnjaka i jednog nadvožnjaka, potporni zidovi, izvode se trenutno radovi na izgradnji zidova od armirane zemlje kao i instalacije jake i slabe struje i hidrotehničke instalacije", kazao je Ivanović.

Objašnjava da se na desnoj obali Morače radi na izgradnji kosine, visine i do 50 metara, ukupne količine iskopa otprilike 400 hiljada kubika, od kojih je 40 odsto već urađeno.

"Najznačajniji dio ovog objekta je most, dužine 150 metara, sa tri raspona, gdje su stubovi već u završnoj fazi", kazao je Ivanović.

Na gradilištu je trenutno oko 150 radnika, sa preko 60 raznih mašina.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније