Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio Jadran, Objavila: R.B. ]

17. 12. 2019. 20:46 >> 20:50

U JANUARU OBNOVA RIBARNICE

Za uređenje pijace u Igalu preko 20 hiljada eura

Rekonstrukcija pijace u igalu privodi se kraju, a stari željezni štandovi zamijenjeni su novim, koji bi tokom narednih dana trebalo da budu u funkciji. To je za Radio Jadran saopšteno iz Komunalno stambenog preduzeća.

 Čitav posao, očekuju u Komunalno stambenom preduzeću, trebalo bi da bude gotov sljedećeg mjeseca, kada će uporedo krenuti adaptacija dijela pijace u Herceg Novom za prodaju ribe.

Rekonstrukciju pijace u Igalu Komunalno stambeno preduzeće finansira iz svojih sredstava i do sada je uloženo preko 20 hiljada eura.

Dio novca refundiraće lokalna uprava, kazala je za Radio Jadran direktorica preduzeća, Jasmina Konjević.

"Zelenu pijacu smo još u avgustu osposobili kad je i počela sa radom i tu je sada 14 novih štandova. Izvršili smo i rekonstrukciju, odnosno adaptaciju sanitarnog čvora, a sada u drugom dijelu montiramo štandove za prodaju mješovite robe“, kazala je ona.

U dijelu zelene pijace, 12 štandova je izdato, dok su dva na dnevnom zakupu. Uslovi za zakup štandova "kućica" za prodaju mješovite robe biće poznati narednih dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније