Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio Crne Gore, Objavila: J.B.Č. ]

07. 10. 2019. 10:10 >> 10:09
2

ROŽAJE

Ruše nelegalne objekte na mjestu budućeg turističkog centra

Na planini Štedim u rožajskoj opštini, lokalitetu budućeg turističkog centra u toku je akcija rušenja nelegalnih objekata koja je počela jutros u 6 sati.

Prema informaciji sa terena, u akciji uklanjanja desetak nelegalno izgrađenih objekata čiji su vlasnici građani Kosova, angažovana je građevinka operative a prisutan je i veliki broj policajaca, komunalne policije, vatrogasne službe i Hitne pomoći.

Do sada je srušeno nekoliko nelegalnih objekata, uglavnom se radi o vikend kućama koje su podignute u proteklih nekoliko mjeseci a akcija protiče bez i jednog incidenta.

Riječ je, inače, o lokalitetu budućeg turističkog centra u toj opštini u čiju izgradnju Vlada planira da uloži više desetina miliona eura.


Faruk Kalić, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније