Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

13. 09. 2019. 13:57 >> 14:02
1

"SAČUVAJMO SINJAJEVINU" I KOR PORUČILI

VCG umjesto na Sinjajevini, na poligone Letonije

Građansku inicijativu Sačuvajmo Sinjajevinu, kao i sve članove Koalicije za održivi razvoj (KOR), obradovao je poziv ministra odbrane Letonije Artisa Pabriksa, našim vojnicima da koriste njihove poligone za vježbu, pa kako kažu u tim organizacijama, ne postoji potreba da se uništava planina Sinjajevina koja će, kako vjeruju, biti na kraju proglašena parkom prirode.

Ministar odbrane Letonije Artis Pabriks pozvao je crnogorske vojnike da koriste tu zemlju i njihove vojne poligone za razne vrste treninga, i poručio da očekuje da će doći vrijeme kada će njihovi letonski vojnici moći da dolaze da treniraju u Crnoj Gori.

Iz GI Sačuvajmo Sinjajevinu, su poručili Pabriksu u ime svih koje Sinjajevina hrani, da se nadaju da letonski vojnici neće morati da dolaze u Crnu Goru kako bi svoje teško naoružavanje upucavali na Sinjajevini.

"Kao što oni imaju savremene poligone, vjerujemo da ih ima i neka članica NATO-a sa reljefom sličnim Crnoj Gori i da upravo tamo i naša i letonske vojska mogu skupa trenirati", kazali su u GI Sačuvajmo Sinjajevinu i KOR.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније