Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

15. 08. 2019. 07:33 >> 10:55
7

MARINA U BARU

Izgorjela ribarica i nekoliko drvenih barki

Ribarski brod ruskog državljanina potpuno je uništen u požaru koji je jutros oko pet sati izbio u barskoj marini. Plamen je zahvatio i stare drvene barke koje su bile na suvom vezu.

Okolnosti pod kojima je došlo do požara u dijelu marine kod lukobrana još uvijek nijesu razriješene.

Portparol Osnovnog državnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić saopštio je da će sudski vještak za požare, eksplozije i havarije utvrditi uzrok izbijanja požara.

 

“Prema prvim podacima od uništenih plovila u plovnom stanju bio je samo plastični brod ruskog državljanina, koji je bio na remontu na suvom vezu”, kazao je Đurišić.

Načelnik Službe zaštite Opštine Bar Amir Muslić rekao je da su vatrogasci primili poziv za intervenciju u 5 sati i 19 minuta i da su zbog jakog vjetra, koji je sa ruskog broda vatru prenio i na stare drvene barke, požar gasili skoro sat i po.

Uzrok izbijanja požara utvrdiće istraga.

Vesna Šoškić, TVCG

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније