Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 08. 2013. 10:08 >> 10:20

KONAČNA PROCJENA

Rožaje: Šteta od nevremena 530.000 eura

Prema konačnoj procjeni koju je uradila Opštinska komisija za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, nevrijeme koje je nedavno zadesilo Rožaje nanijelo je toj opštini materijalnu štetu vrijednosti preko 530 hiljada eura.

„Shodno snimljenom stanju na terenu, procjena Komisije je da je nevrijeme od 11. avgusta pričinilo štetu od 530.439 eura. Od toga je 328.369 eura vrijednost štete nastale na komunalnoj infrastrukturi, dok je 202.070 eura vrijednost šteta nastalih na privatnoj imovini građana, bilo da se radi o objektima za stanovanje, pomoćnim objektima ili poljoprivrednim gazdinstvima“.

Kako se navodi na oficijelnoj FB stranici opštine, zapisnik opštinske će biti proslijeđen Vladinoj komisiji za elementarne nepogode.

Veliko nevrijeme, podsjetimo, pogodilo je 11. avgusta rožajsku opštinu. Najviše štete pretrpjela je Mjesna zajednica Balotići, gdje se obrušio glavni put u dužini od 14 kilometara, pa je oko 180 domaćinstava bilo u totalnoj blokadi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније