Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 08. 2013. 15:05 >> 15:05

290 METARA

Počinje rekonstrukcija šetališta u Budvi

Javno preduzeće Morsko dobro, nakon završetka ovogodišnje turističke sezone, počeće radove na rekonstrukciji šetališta duž Slovenske plaže u dužini od 290 metara, a za ovaj projekat biće izdvojeno 158,43 hiljade eura.

"U toku je izrada projekta javne rasvjete u dužini od 1,6 hiljada metara, a za ove namjene biće izdvojeno 190 hiljada eura", saopšteno je agenciji Mina-business iz JP Morsko dobro.

Slovenska plaža u Budvi dugačka je 1,6 hiljada metara, i prostire se od gradske luke do rta Zavala, između Budve i Bečića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније