Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

24. 11. 2018. 08:34 >> 13:12

PROMJENA VREMENA

Od srijede zahlađenje i snijeg

U Crnoj Gori će do srijede biti nestabilno vrijeme, sa kišom i sjevernim vjetrom, a potom slijedi osjetan pad temperature i mogućnost sniježnih padavina na sjeveru, najavio je meteorolog Branko Micev.

Micev za danas prognozira jače naoblačenje.

"Uglavnom od sredine dana i u popodnevnim satima ponegdje sa kišom, prvo u zapadnim i jugozapadnim predjelima. Do kraja dana i tokom noći, subotu na nedjelju, kiša će se proširiti i na ostale predjele Crne Gore. U nedjelju nas očekuje oblačno vrijeme sa kišom, sredinom dana, odnosno u popodnevnim i večernjim satima. U centralnim i južnim oblastima, naročito na jugozapadu, mjestimično se očekuju obilnije količine kiše", najavio je Micev za Dan.

U isto vrijeme, kako dodaje, očekuje se umjeren do pojačan južni vjetar u višim oblastima na sjeveru i duž obale.

"Ponedjeljak i utorak biće u znaku pretežno oblačnog vremena, povremeno sa kišom, uglavnom slabijeg intenziteta u odnosu na nedjelju. Za srijedu se očekuje osjetno zahlađenje, pad temperature, jačanje sjevernog vjetra. U srijedu će na jugu doći do prestanka padavina sa postepenim djelimičnim razvedravanjem i jačim sjevernim vjetrom. Na sjeveru biće pretežno oblačno, osjetno hladnije, a u planinskim oblastima biće uslova za pojavu sniježnih padavina", saopštio je Micev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније