Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

23. 11. 2018. 12:09 >> 11:45
1

DO PONEDJELJKA

Karte MA po najpovojnijim cijenama

Nacionalni avio-prevoznik Montenegroerlajnz (MA) od danas nudi povratne karte za redovne destinacije po najpovoljnijim cijenama do sada. Specijalna ponuda za putovanja do kraja marta važi do ponedjeljka 26. novembra.

"Putnici će moći da ostvare povratno putovanje na liniji iz Podgorice za Ljubljanu za 105 eura, Beograd za 109 eura, Rim 129 eura, Beć 154 eura, Cirih 160 eura, Frankfurt 164 eura, Pariz 170 eura i iz Tivta za Moskvu za 170eura", navodi se u saopštenju.

Akcija počinje danas a trajaće do ponedjeljka 26. novembra. Važi za putovanja do 30. marta 2019. godine.

Karte je moguće kupiti putem call centra, pozivom na broj 19804, za pozive iz inostranstva + 382 20 228 187, na svim prodajnim mjestima Montenegro Airlinesa u zemlji i inostranstvu, putem kompanijskog web sajta www.montenegroairlines.com i u svim autorizovanim agencijama u zemlji i inostranstvu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније