Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

20. 11. 2018. 20:26 >> 20:02

DONACIJA EKONOMSKOG FAKULTETA

Poklonili kompjutere OŠ "Janko Bjelica"

Ekonomski fakultet poklonio je 16 računara i 10 laptopova Osnovnoj školi "Janko Bjelica" iz Donjih Crkvica kod Nikšića, saopštio je Univerzitet Crne Gore.

"Nije prvi put da je rad škole, koja se nalazi na 73 km od Nikšića, u blizini granice sa Bosnom i Hercegovinom, dobila podršku, iniciranu angažmanom predsjednika Upravnog odbora UCG, profesora Duška Bjelice. Na njegovu inicijativu, do sada je škola dobila donacije i od Arhitektonskog fakulteta, Mašinskog fakulteta i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje", saopšteno je iz UCG.

Kako su kazali, utemeljivač te škole je Todor Bjelica, koji je 1886. godine sagradio.

"Ove godine škola je proslavila 121 godinu postojanja. Pohađa je 12 učenika, dok su u područnom odjeljenju, u Gornjoj Somini, tri đaka te škole", naglasili su iz Univerziteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније