Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 08. 2013. 20:35 >> 20:35

NOVA ŠKOLSKA GODINA

Udžbenici od danas u prodaji

Udžbenici za osnovce i srednjoškolce za narednu školsku godinu od danas se prodaju u knjižarama Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva, a oni su ove godine jeftiniji 10, 4 odsto.

Iako je bilo najavljeno da će se udžbenici danas naći i u privatnim knjižarama u mnogim ih još nema. U Zavodu za udžbenike i nastavna sredstva obećavaju da će taj problem biti uskoro riješen jer ne mogu, kažu, svakoj knjižari udžbenike dostaviti odjednom. da je sniženje cijene knjiga pozitivna vijest poručuju i iz udruženja Roditelji, ali vjeruju da je to samo početak i da će ministarstvo ubuduće više slušati glas roditelja. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније