Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

02. 10. 2018. 09:48 >> 18:11
3

NEKOLIKO SATI

Dio PG bio bez struje, grom udario u dalekovod

Uslijed udara groma u dalekovod veći dio Podgorice jutros, nešto prije 9h, ostao je bez struje. Bez struje su nekoliko sati bili: Tološi, Donja i Gornja Gorica, Mareza, blokovi pet, šest i devet, Siti kvart i dio grada preko Morače. Oko 13h, u većem dijelu Podgorice, obezbijeđeno je napajanje električnom energijom.

 

Veći dio Podgorice više sati je bio bez struje zbog udara groma u dalekovod i kvara na trafostanici.

"Uključenjem 110 kV dalekovoda "Podgorica 2 - Podgorica 4" u 14:42h, CGES je obezbijedio uslove za nesmetano napajanje svih potrošača koji se napajaju iz TS 110/10 kV“Podgorica 4”", saopšteno je iz Crnogorskog ekektroprenosnog sistema.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније