Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

28. 08. 2018. 14:10 >> 13:54

BUDI HUMAN

Prikupljen novac za Ivu Dragojević

Posredstvom Fondacije Budi human uspješno je prikupljeno 7.000 eura neophodnih za dalje liječenje malene Ive Dragojević.

Malena Iva ima četiri godine i utvrđen joj je usporen psihomotorni razvoj.

"Sa 15 mjeseci je počela samostalno da sjedi, a sa 18 počela da se uspravlja. Iva sada ne hoda, ne govori, ne koristi ruke, ali je uporna i puna ljubavi", navodi se u saopštenju fondacije.

Novac je prikuljen za manje od nedjelju.

"Zahvaljujući prikupljenom novcu Iva će moći da pođe na neophodne terapije u Rehabilitacioni centar Renona u Austriji i nastavi da napreduje", ističu iz fondacije.

"Hvala svima koji su donirali za Ivinu budućnost! Još mališana čeka na vašu pomoć! Posjetite sajt Fondacije 'Budi human' i pošaljite poruku na broj 14543, jer vaše malo ovoj djeci znači mnogo", poručuju iz Fondacije Budi human.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније