Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

29. 04. 2018. 14:09 >> 14:08
39

JEDNOGLASNA ODLUKA ŽIRIJA

Amfilohije dobitnik nagrade "Marko Miljanov"

Knjiga Mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija "Sveti Petar II Cetinjski pustinjak i Lovćenski tajnovidac" dobitnik je književne nagrade "Marko Miljanov" Udruženja književnika Crne Gore za 2017. godinu.

Nagrađenu knjigu objavila je "Svetigora" – Cetinje, u okviru izabranih djela Arhiepiskopa Cetinjskog i Mitropolita Crnogorsko-primorskog Amfilohija, u biblioteci Sveti Petar Cetinjski.

Žiri u sastavu predsjednika Matije Bećkovića i članova Budimira Dubaka i Vladimira Popovića, jednoglasno je donio odluku da se književna nagrada Udruženja književnika Crne Gore "Marko Miljanov", za 2017. godinu dodijeli Amfilohiju.

Nagrada "Marko Miljanov" biće uručena dobitniku u utorak, 8. maja u 12 časova, ispred muzeja Marka Miljanova, na Medunu.

Пратите нас на

Коментари39

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније