Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

18. 03. 2018. 08:47   >>  15:57 9

NAKON PADAVINA

Stabilno na Cetinju i u Rijeci Crnojevića

Situacija na Cetnju i u Rijeci Crnojevića jutros je stabilna, saopšteno je za RTCG iz Službe zaštite Prijestonice. Vodostaj rijeke trenutno je 143 centimetara, a pripadnici Službe zaštite su sa gradonačelnikom Aleksandrom Kašćelanom i njegovim saradnicima obišli kritična područja.

 

Mještanima Žabljaka Crnojevića nadležne službe su obezbijedile 500 litara pijaće vode i apelovali na građane da u slučaju bilo kakvih problema kontaktiraju Službu zaštite na broj 123.

U Rijeci Crnojevića voda je došla do pragova. Igor Latković iz Vatrogasne službe jutros je kazao je da je u odnosu na sinoć vodostaj niži par centimetara dok je sinoć voda skoro ušla u objekte.

"Voda je ušla samo u jedan objekat jer je niže od ostalih. Situcija je uglavnom bolja nego što smo očekivali", kazao je Latković.

Za popodne meteorolozi su najavili kišu.  Mještanin Ivan Dastać kaže da je sinoć bilo kritično.

"Na udare je duvao jak vjetar. Voda je dolazila i do našeg praga. Vratila se, hvala bogu, sada je sve u redu. Mislim da je kriza prošla", kazao je mještanin Rijeke Crnojevića.

U Rijeci Crnojevića, ističu, da je trenutno sve u redu.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније