Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

14. 02. 2018. 08:20 >> 08:19

KCCG

Ljekari sumnjali na nasilje, djevojčica ipak pala

Ljekari Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) prijavili su u ponedjeljak veče policiji mogući slučaj porodičnog nasilja, nakon što je u Urgentni centar dovezena petogodišnja djevojčica sa povredom glave, saznaje Pobjeda.

U Urgentnom centru potvrdili su da je u ponedjeljak veče primljena djevojčica i da su ljekari konstatovali da je dijete možda žrtva nasilja.

"Neurohirurg pregledao je djevojčicu koja je 2013. godište i konstatovao povredu glave. U protokolu je zavedena kao nasilje", rekao je direktor Urgentnog dr Nermin Abdić, naglasivši da je o ovom slučaju obaviješteno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U Upravi policije Pobjeda juče nije mogla da dobijemo zvaničnu informaciju o ovom slučaju, ali je listu nezvanično potvrđeno da su odmah reagovali i po nalogu tužioca uzeli izjave, te da je zaključeno da se djevojčica povrijedila tako što se spotakla o tepih, dok se sa stricem igrala žmurke u kući i pala.

"Odmah po prijavi u ponedjeljak veče saslušani su otac i majka djevojčice. Danas (utorak) razgovor je obavljen sa stricem, đedom i babom", kazao je izvor Pobjede.

On objašnjava da svi žive u istoj kući, te da su roditelji dijete ostavili kod strica, babe i đeda da ga pričuvaju.

"Roditelji ne sumnjaju u nasilje", kaže izvor Pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније