Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 01. 2018. 10:37 >> 12:23
1

MOMČILO PEJOVIĆ

Trčao maraton za malu Ilinu

Atletičar Momčilo Pejović nedavno je istračao maraton od Podgorice do Cetinja, kako bi dao svoj dopinos i pomogao u prikupljanju novca za liječenje četvorogodišnje djevojčice. Poziva sve koji su u prilici da pomognu.

Pedesetogodišnji atletičar Momčilo Pejović istrčao je brojne maratone i polumaratone u zemlji i regionu. Nedavno je istrčao maraton od Cetinja dio Podgorice noseći na grudima broj 14543 putem kojeg možete uplatiti novac za liječenje četvorogodišnje Iline Raonić i to slanjem broja 7 sms porukom.

"Djevojčica ima tri godine. Boluje od cerebralne paralize. Do sada je sakupljeno 14 hiljada eura i očekuje se još 25-26 hijada do cifre od 40 hiljada eura koja je potrebna Ilini za liječenje u klinici u Istanbulu", kazao je Pejović.

Roditelji Iline Raonić nijesu željeli pred kamere pa je Momčilo odlučio da i putem medija pozove sve građane i društveno odgovorne kompanije da pomognu u prikupljanju nedostajućeg novca. Novac možete uplatiti na žiro račun 520-14638-05 ili putem donatorske linije koju je otvorila Fondacija "Budi human".

"Pomozite Ilini. Vaše malo za Ilinu će biti puno" kazao je Pejović.

Momčilo vjeruje da u Crnoj Gori ima humanih ljudi. Dodaje da mu je žao što društveno odgovorne kompamije ne organizuju donatorske večeri na kojima bi se prikupljao novac koji je potreban za liječenje djece.

"Većina crnogoraca, pošto smo mi humana nacija, podržava akcije pomoći i mislim da će se odazvati u što većem broju", kazao je Pejović.

Ovo nije jedina humanitarna aktivnost atletičara Momčila Pejovioća. Sličan maraton trčao je prošle godine od Danilovgrada do Podgorice. Obećava da će i ubuduće biti tu da podrži humanitarne aktivnosti.

Anđela Ralević, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније