Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

12. 11. 2017. 18:33 >> 18:02

ČESTITKA BRAJOVIĆA

Cetinje čekaju bolja vremena

Predsjednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović, uputio je čestitku građanima i lokalnom rukovodstvu Cetinja povodom 13. novembra, Dana Prijestonice.

Brajović je naveo da je Cetinje vijekovima aura crnogorskog bića i bivstvovanja, crnogorske državnosti, duhovnosti i identiteta.

"Izvanredan geografski položaj Prijestonice, između nacionalnih parkova – Lovćena i Skadarskog jezera, na obalama Jadranskog i kamenog mora, sa neprocjenjivom kulturnom i istorijskom baštinom, predstavlja privredni i turistički izazov domaćim i stranim turistima i investitorima. Realizacijom započetih projekata, ulaganjem u infrastrukturu, uz kvalitetnu saradnju državne i lokalne uprave, uvjeren sam da Cetinje, simbol crnogorskog opstajanja i trajanja, čekaju bolja vremena, koja zaslužuju njeni građani. U to ime Vam čestitam Dan prijestonice Cetinje – 13. novembar", navodi se u čestitki predsjednika parlamenta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније