Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R. [ Mina ]

08. 11. 2017. 14:53 >> 16:51

UO UCG

Sud časti odlučivaće o Pešiću

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore (UO UCG) konstatovao je danas da je odlukom Senata redovni profesor Prirodno-matematičkog fakulteta Vladimir Pešić opozvan članstva u tom upravljačkom tijelu, čime mu je i prestao mandat u UO.

"UO predao je u nadležnost i dalje postupanje Sudu časti UCG Pešića zbog kvalifikacija koje je iznosio na račun članova Senata i UO, o čemu će konačnu ocjenu dati Sud časti", kaže se u saopštenju.

Za direktora Društva sa ograničenom odgovornošću Univerzitetski sportsko-kulturni centar, na period od tri godine, izabran je Miloš Pavićević.

Imenovana je i izborna komisija za sprovođenje postupka izbora rektora UCG u sastavu: Gordana Paović-Jeknić (predsjednica), Miran Begić, Vladan Joković, Milanko Damjanović i Vasilije Ivanović.

UO uputio je zahtjev Direkciji javnih radova za bržu realizaciju projekata koji su u toku, a među kojima su rekonstrukcija toplane UCG, fiskulturne sale Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, univerzitetskog kompleksa fakulteta umjetnosti na Cetinju, zgrade Tehničkih fakuleta u Podgorici i Naučno-tehnološkog parka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније