Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B

30. 10. 2017. 17:40 >> 17:12

KOMPANIJA "VEZUV"

Kliničkom donirali 7.000 eura

Kompanija "Vezuv" donirala je pet hiljada eura Centu za kardiologiju Klinike za bolesti srca, kao i dvije hiljade eura Centru za neonatologiju Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore. Sredstva će biti utrošena u rekonstrukciju Centra za kardiologiju i nabavku opreme Centra za neonatologiju.

Direktorka KCCG Zorica Kovačević zahvalila na donaciji, naglašavajući da ovo nije prva donacija našoj ustanovi kompanije "Vezuv". Ona je podsjetila da je "Vezuv" donirao sredstva za rekonstrukciju Klinike za ORL i MFH, te da je ovo njhova treća donacija našoj ustanovi.

"Ovo nije prvi put da kompanija donira KCCG. Hvala vam na tome", kazala je Kovačević, uručujući zahvalnicu direktorici Vezuva Marijani Racković.

Racković je pozvala sve društveno odgovorne kompanije da krenu njihovim stopama.

"Kompanija već treći put donira sredstva KCCG. Upućujemo poziv svim kompanijama da u okviru svojih mogućnosti pruže pomoć KCCG,  jer su ta sredstva uložena na najbolji mogući način za opšte dobro", kazala je Racković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније