Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

18. 10. 2017. 19:04 >> 18:38

ŠUSTER SNP-u

"Nijeste smjeli na izbore u Nikšiću"

Portparol Socijaldemokrata Stefan Šuster saopštio je da smatra SNP nekompetentnim da polemiše o rezultatima izbora u Nikšiću, na kojima "nijeste smjeli da nastupite svjesni vaše stvarne snage".

"Podsjetićemo vas, mi smo naš rezultat u Nikšiću utrostručili i osvojili preko 2300 glasova, dok ste vi vaš anulirali. Pa kad smo počeli sa matematikom, hajde da sa njom i završimo. Na osnovu našeg rezultata, u Skupštini Nikšića mi imamo četiri odbornika koji učestvuju u vlasti. Vi ste u Nikšiću vanparlamentarna partija. Naš rezultat u Nikšiću se mjeri raznim brojkama, vaš je kako god pogledate isti - nula pa nula. I ne brinite, neće se to promijeniti ni ako se narednog puta drznete da nastupite na izborima. Jednako kao i proljetos, kad se vaše ime nije ni našlo na glasačkom listiću, građani Nikšića će ga ignorisati i ubuduće, sve i da se nađe", kazao je Šuster.

 On se osvrnuo na rad novog rukovodstva SNP-a, rekavši da u SD-u smatraju da je "rasprodaja partijske imovine kako bi ista bila dovedena na nivo vaše partijske snage sasvim logičan slijed događaja, te stoga istu, kao što već rekosmo, apsolutno podržavamo".

"Nadamo se da će `uspješno` vođenje partije od strane novog rukovodstva rezultirati makar jednom sjednicom glavnog odbora SNP-a na kojoj bi postojao kvorum za donošenje odluka. Jedina podjela koju su Socijaldemokrate ikad napravile bila je ona nakon 3. juna pretprošle godine, kako bismo Crnu Goru spasili od takvih kao što ste vi. Primjećujemo, sasvim uspješno, na dobro naše i svih građana Crne Gore. Najbolju ocjenu našim djelima dali su građani svojom podrškom listi Socijaldemokrata Crne Gore koje su na parlamentarnim izborima nastupile samostalno, za šta vi prvi nijeste imali hrabrosti", saopštio je Šuster.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније