Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Filip Inić, TVCG

06. 10. 2017. 20:32 >> 20:02
2

ĐUROVIĆ I VUKČEVIĆ

"Nijesmo prekršili zakon"

Član Savjeta RTCG Nikola Vukčević ostaje pri stavu da nije prekršio zakon, te da će u ponedeljak u Agenciji za sprječavanje korupcije sve pojasniti. Goran Đurović ne bježi od odgovornosti, na Administrativnom odboru će iznijeti činjenice koje upućuju da nije u konfliktu interesa, a da je cijela stvar politizovana.

Goran Đurović, član Savjeta RTCG, ne spori da je bilo nepravilnosti, međutim, nakon što su te nepravilnosti otklonjene, smatra Đurović, te nepravilnosti ni na koji način nijesu mogle uticati na njegov rad u Savjetu Javnog servisa.

"Mene raduje što ću imati uskoro priliku da Administrativnom odboru kažem isto ono što sam rekao i ASK i što ću imati priliku da pročitam ono što su i nalazi same Agencije za antikorupciju", kaže Đurović.

A nalazi agencije su, kaže Đurović, više nego jasni.

Nakon otklanjanja nepravilnosti, Đurović kaže da ne postoji pravna prepreka da nastavi sa mandatom u Savjetu RTCG, a samo zlonamjerni bi mogli drugačije da tumače nalaz Agencije za sprječavanje korupcije.

Nikola Vukčević, koji se takođe pominje u izvještaju, tvrdi da zakon nije prekršio, te da će to i dokazati tokom razgovora u Agenciji za sprječavanje korupcije zakazanoj za ponedjeljak.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније