Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Antena M ]

14. 09. 2017. 11:00 >> 10:30
1

BORBA SA KANCEROM

Pomozite Amaru

Jedanaestogodišnjem Bjelopoljcu Amaru Drndaru hitno je potrebna pomoć za liječenje, jer ima neurološki tumor na mozgu i kičmenoj moždini, odnosno u donjem dijelu, koji se nažalost, proširio duž cijele kičme.

Za Amarovo liječenje je potrebno da se prikupi 150.000 dolara, a da bi ga primili u specijalistički centar u Teksasu potrebno je da se odmah prikupi 50.000 dolara.

Amarovi roditelji otac Demir i majka Samija mole sve ljude dobre volje u Crnoj Gori da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu Amarovo liječenje.

Samo konsultacija, košta najmanje hiljadu i po dolara, ali najveći troškovi dolaze kasnije. Čak i više od 30 hiljada dolara mjesečno, jer bolnica u Teksasu ne prima većinu zdravstvenih osiguranja.

Svi koji žele i mogu da pomognu mogu to uraditi uplatom na žiro-račun: NLB Montenegro banka 530-0700100108064-35 na ime Denisa Džogović

Uplata iz inostranstva na IBEN CODE:ME25530073050008070010

FK Jedinstvo će organizovati u nedjelju u 15:30 utakmicu koju igraju protiv ekipe Mladost Lješkopolje iz Podgorice, kako bi pomogli Amarovoj porodici da prikupi potreban novac.

Kako su najavili cijena ulaznice će biti simbolično euro, ali naravno shodno mogućnostima građani mogu donirati i više od toga.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније