Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Radio Crne Gore

01. 09. 2017. 17:35 >> 17:46
5

ZA SAMO GODINU

Udvostručena slušanost Radija CG

U odnosu na prethodnu godinu, Radio Crne Gore udvostručio je broj redovnih slušalaca, podaci su agencije Defakto. Dupliran je i procenat onih koji su, na pitanje kada su posljednji put slušali nacionalni radio, odgovorili da je se to dogodilo upravo u protekla 24 sata. Sve više je i onih koji povremeno biraju frekvencije najstarijeg elektronskog medija u državi, pokazuje istrživanje.

Sa slušanošću, raste i povjerenje gradjana u Radio Crne Gore. Za pouzdanost informacija koje se mogu čuti na tom talasu, od pet koliko je maksimum, Radio Crne Gore dobio je 3.78, ocjenu više u odnosu na 2016.

Slušaoci su, potvrđuje anketa, zadovoljniji i izborom i kvalitetom muzike. Za razliku od prethodne godine, kada je ocijenjen sa 2.53, u 2017. muzički odabir zavrijedio je ocjenu 3.65.

Zapažena je i bolja čujnost Radija. Za prijem signala ocjena je 3.72, dok je prethodne godine bila svega 1.94.

Istraživanje agencije Defakto, urađeno u avgustu na uzorku od 1004 ispitanika, pokazalo je da se Radio Crne Gore i dalje najviše sluša u automobilima, kući, na poslu i internetu.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније