Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B

01. 09. 2017. 12:32 >> 12:08
1

POZIV NA UVAŽAVANJE

Krivokapić čestitao Kurban-bajram

Predsjednik Socijaldemokratske partije Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću i svim pripadnicima islamske vjere čestitku povodom Kurban-bajrama.

Krivokapić je građanima, koji slave Kurban-bajram, poželio da predstojeće dane provedu sa svojim najmilijima u porodičnoj sreći i blagostanju.

“Neka i ovaj Kurban-bajram bude prilika svima nama, da pozovemo jedni druge i damo lični doprinos u stvaranju boljih društvenih prilika u našoj zemlji uz međusobno razumijevanje i uvažavanje. Uz očuvanje građanskih vrijednosti, mira i zajedništva, bićemo spremniji za sve izazove koji nas očekuju u narednom periodu", poručio je Krivokapić. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније