Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

02. 06. 2017. 15:10 >> 14:43

USVOJENE IZMJENE ZAKONA

Bez takse za mlađe od 21 godine

Administrativnu taksu za izdavanje pasoša neće plaćati lica do navršene 21. godine, predviđeno je zakonskim izmjenama, koje je danas usvojio crnogorski parlament.

Zakonske izmjene predložili su poslanici Nikola Rakočević, Jovanka Laličić, Vujica Lazović, Genci Nimanbegu, Andrija Popović, Adrijan Vuksanović i Ervin Ibrahimović.

Zakonom o administrativnim taksama predviđeno je plaćanje takse 25 eura za izdavanje pasoša.

"Potpuno osnovano Udruženje roditelja uputilo je inicijativu poslanicima Skupštine za izmjene Zakona u ovom dijelu. Smatramo da je potpuno realno i opravdano da ovog iznosa takse budu oslobođena lica do navršene 21. godine", kaže se u zakonskom onrazloženju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније