Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R.

26. 04. 2017. 18:32 >> 18:08
2

UPRAVA ZA NEKRETNINE

"Podržavamo aktivnosti tužilaštva"

Uprava za nekretnine Crne Gore podržava aktivnosti crnogorskog tužilaštva i drugih državnih organa na otkrivanju, rasvjetljavanju i dokazivanju svih inkriminacija u nastojanju da se obezbijedi ispravnost i zakonitost u radu i tako očuva povjerenje u pravni poredak, saopšteno je iz te uprave.

Podsjetimo, danas je uhapšeno 18 osoba zbog sumnje da su izvršili krivična djela zloupotrebe službenog i položaja u privrednom poslovanju u cetinjskim Boksitima, među kojima su i dvoje službenika iz Uprave za nekretnine.

"Povodom lišenja slobode jednog broja lica, među kojima su predmet obrade i pojedini sluzbenici Uprave za nekretnine Crne Gore, zbog sumnje u izvršenje krivičnih djela, obavještavamo javnost da Uprava za nekretnine CG podržava aktivnosti crnogorskog tužilaštva i drugih državnih organa na otkrivanju, rasvjetljavanju i dokazivanju svih inkriminacija u nastojanju da se obezbijedi ispravnost i zakonitost u radu i tako očuva povjerenje u pravni poredak", navode u saopštenju.

Ističu da će pružiti svu neophodnu podršku nadležnim organima.

"Uprava za nekretnine Crne Gore efikasno, profesionalno i zakonito obavlja poslove iz svoje nadležnosti. Ističemo da bilo koji pojedinačni slučaj ne može dovesti u pitanje nesporni kredibilitet ove institucije. Naglašavamo da je u ovom kao i u svim drugim sličnim slučajevima neophodno ispoštovati pretpostavku nevinosti, odnosno da se svako smatra nevinim, dok i ako se njegova krivica za krivično djelo ne utvrdi pravosnažnom odlukom suda", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније