Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

05. 03. 2017. 19:51 >> 19:26

SAVJETOVALIPTE CDPR

Za žene besplatno odvikavanje od pušenja

Povodom 8.marta - Dana žena, Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) organizuje besplatno Savjetovalište za odvikavanje od pušenja za osam mladih žena.

"Prvih osam dama koje su zainteresovane za tretmane odvikavanja od pušenja mogu se prijaviti za besplatan tretman do petka 10. marta, od 18 do 20 sati na telefon 069 530 666", saopštio je CDPR.

U tom udruženju očekuju da se prijavi što više dama koje su zainteresovane da prestanu biti zavisne od konzumiranja duvanskih proizvoda.

"Istovremeno želja CDPR-a je da što više žena u Crnoj Gori ostavi konzumiranje cigareta i prestane biti zavisno od duvanskih proizvoda, a time svoj život učini ljepšim i zdravijim", navodi se u saopštenju.

Pojasnili su da tretman, pored pripremnog časa, sadrži još pet časova odvikavanja od pušenja, koji će biti održani nakon pripremnog časa i dogovora sa polaznicama Savjetovališta.

"Način odvikavanja od pušenja po kojem se radi u CDPR-a je metod američkog profesora Vejn Mek Farlanda, koji po broju pušača koji su prestali da konzumiraju duvanske proizvode daje daleko najbolje rezultate kod navedenog problema danas u svijetu", kazali su iz udruženja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније