Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

24. 11. 2016. 13:12 >> 15:46

NOVINAR PORTALA

Pejović najbolji mladi novinar RTCG

Novinar Portala RTCG Igor Pejović dobitnik je godišnje nagrade za mladog novinara Radio Televizije Crne Gore. Godišnja novinarska nagrada Radija CG biće uručena Đoki Dukaju, a Televizije CG Jeleni Otašević. Za životno djelo nagrađeni su Zorica Kumburović (RCG) i Milan Šćekić (TVCG).

Na poziv za dodjelu godišnjih nagrada  zaposlenima u RTCG prispjelo 18 (osamnaest) predloga.

Nakon razmatranja predloga, Komisija je nagradila devet radnika.

Nagrada za životno djelo pripala je Zorici Kumburović (RCG) i Milanu Šćekiću (TVCG). Bojan Popović je nagrađen za produkcijsko ostvarenje, ,,Husein Bato Dukaj”. Godišnja novinarska nagrada Radija CG  biće uručena  Đoki Dukaju, a Televizije CG  Jeleni Otašević.

Za produkcijska snimanja nagrađen je Ivan Sekulić, a za tehničko-tehnološka zanimanja  Milijanka Kasalica. Specijalno priznanje za doprinos kvalitetu programa  RTCG dobila je  Lidija Nikčević, a za posebne zasluge i izuzetan doprinos afirmaciji  RTCG  Goran Pajović,  Pavle Radonjić i Goran Bukilić.

Godišnja nagrada za mladog novinara pripala je Igoru Pejoviću iz Portala RTCG.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније