Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ R.B. ]

17. 12. 2023. 13:25 >> 13:25
Čitaj mi:

TOĆ NASTUPIO U TIVTU

Počeo zimski program na Pinama

Novogodišnja bajka u Tivtu počela je sinoć nastupom grupe Toć, a večeras se nastavlja uz nastup Baneta Nedovića.

“Svirka se nastavlja u ponedjeljak, pa u srijedu, a zatim će svake subote i nedjelje biti koncert na Pinama od 17 do 19 sati, nakon kojih će se nastavljati zabava u našim novogodišnjim gastro kućicama”, saopštila je direktorica TO Tivat Nina Lakičević.

Prema poslednjem presjeku od četvrtka u Tivtu je boravilo oko 1.500 gostiju, što je znatno više u odnosu na rekordnu 2019. godinu.

“Trenutno se u opštini održava dvodnevni Bokeški marathon koji je okupio veliki broj gostiju sa svih meridijana i očekujem da ćemo upravo zahvaljujući ovoj manifestaciji imati znatno bolju statistiku za decembar mjesec”, kaže Lakičević.

Ona je istakla da je ovogodišnji trend veće popunjenosti hotelskih kapaciteta zabilježen i tokom decembra.

"Hotelski smještaj ove godine daje pravu sliku da se situacija u Tivtu popravila i da je on postao destinacija koja može da gradi svoju ponudu tokom cijele godine", kaže Lakičević.

 Turistička organizacija pripremila je i bogat novogodišnji program, pa će tako na gradskoj rivi Pine 31. decembra nastupiti Bojan Delić i Haris Džinović, dok će prvog januara goste zabavljati Akademija bend i Aco Pejović.

Program za najmlađe biće realizovan 30. decembra, pod naslovom Dječja Nova godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније