Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Вања Ракоњац

16. 11. 2023. 07:16 >> 07:18

BIJELO POLjE

Voćnjak Boja Adžića ugrozili radovi na putu

Voćnjak Boja Adžića u Kruševu poznat je u bjelopoljskom kraju. Šljivik koji decenijama daje dobar rod, pretrpio je ovih dana štetu. Adžić je pozvao našu ekipu da ispriča kako se ogromna količina vode izlila na njegovo i susjedna imanja, ukazujući na to da su rodna polja ugrozili radovi na putu Ribarevine- Bijelo polje.

"Propust se začepio iz razloga što su začepili kanalizaciju Jugopetrola, cijevi koje su sproveli od Jugopetrola do Lima, kad su radili rekonstrukciju puta, začepili su tu kanalizaciju. Odvrnuli su svu vodu u ovaj propust u koji nikad nije bilo vode. Začepili su i taj propust, poplava je napravljena mom bratu, štala, svinjac, i u kuću mu je došla voda. Ja sam morao da dozvolim da bager ruši ispod ceste, da otvori propust i nastala je šteta. Dva reda voćnjaka su uništena, tu su fekalije", objasnio je Adžić. 

Adžić se povodom ovog problema obraćao na više adresa.

"Obraćao sam se Opštini, dolazio je zamjenik predsjednika Opštine, dolazili su iz vodovoda, vatrogasne.. Obećali su da će da urade ovdje šahtu, ispod propusta, i da naprave kanalizaciju", istakao je on.

Adžić ukazuje na to da se ovaj problem jedino može riješiti tako da se osposobi kanalizacija Jugopetrola koja vodi do Lima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније