Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

N.R.

10. 01. 2024. 22:05 >> 22:07
Čitaj mi:

NAKON PLASMANA U 1/4 FINALE

Brguljan: Zaslužena pobjeda, ostvaren cilj

Crnogorski reprezentativac Draško Brguljan nakon pobjede nad Njemačkom u osmini finala EP istakao je da je naša reprezentacija zasluženo slavila i izborila plasman na Svjetsko prvenstvo.

"Bilo je malo problema u početku, Njemačka nije uopšte loša ekipa, tvrda, uporna, igrali su do kraja. Mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili, malo je drugačiji ambijent, promijenili smo bazen, imali samo jedan trening, tako da jako dobra priprema za četvrfinale sa Italijom. Ostvarli smo glavni cilj i idemo na Svjetsko prvenstvo. Imaćemo tu još i priliku za Olimpijske igre. Na kraju reklo bi se jedna jako dobro odigrana utakmica, čvrsta odbrana i zaslužena pobjeda" kazao je Brguljan.

Ljevoruki Aleksa Ukropina, sa tri gola, bio je najefikasniji u taboru Ajkula.

“Glavni cilj je ispunjen. Plasirali smo se u četvrtfinale. Današnji meč je bio težak u fizičkom smislu, zatim promjene bazena i adaptacije. Ritam nije bio na nivou, nadam se da ćemo se u sledećem meču popraviti i da će biti mnogo bolje. Slijedi priprema za meč sa Italijanima“, rekao je Ukropina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније