Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Marko Perović

08. 01. 2024. 09:36 >> 09:36
Čitaj mi:

EP VATERPOLO

Opcija mnogo, ali bez kalkulacija: Crna Gora traži trijumf protiv Hrvatske

Vaterpolisti Crne Gore igraće u Dubrovniku protiv Hrvatske u trećem kolu Evropskog prvenstva.

U grupi A večeras su mečevi odluke o putnicima u četvrtfinale. Uoči posljednjeg kola, sve selekcije u igri su za direktan plasman među osam najboljih. Za tako nešto naša reprezentacija mora zauzeti jedno od prva dva mjesta, odnosno savladati Hrvatsku u regulanrom toku meča.

Opcija je mnogo, ali kalkulisanja neće biti. Tražiće se trijumf nad domaćinom pred punim tribinama bazena u Gružu. U brojnim dosadašnjim duelima, Crna Gora je pokazala da zna kako protiv Hrvatske, a u posljednjem susretu na Svjetskom prvenstvu prošlog ljeta, naš tim slavio je u osmini finala.

Najiskusniji u našem timu, Draško Brguljan, očekuje izuzetno težak meč i nada se uspjehu.

“Čeka nas veliki rival, jedan od favorita ne samo za medalju, već za zlato. Biće jedna izuzetno teška utakmica, ali mislim da imamo svoje šanse. Važan je početak, da pokušamo da ne padnemo pod atmosferu koja će biti na bazenu i malo po malo kako utakmica bude odmicala ja mislim da ćemo imato svoje šanse”.

Utakmica između vaterpolista Crne Gore i Hrvatske je od 20 sati i 15 minuta. U 17 i 45 sastaće se Španija i Francuska. Oba susreta prenosićemo na drugom programu TVCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније