Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Н.Р. [ Mina ]

16. 02. 2023. 15:16 >> 15:11

U BUDVI

Vaterpolo kadeti sparinguju sa Hrvatskom

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači do 15 godina, okupila se danas u Budvi i počela četvorodnevne pripreme, tokom kojih će sparingovati sa Hrvatskom, saopšteno je iz Vaterpolo plivačkog saveza.

Navodi se da je za subotu zakazana i prijateljska utakmica.

Na pripreme trener Nenad Vukanić pozvao je 20 vaterpolista.

Pozvani su Strahinja Vraneš, Andrija Rajović, Marko Pejović, Luka Todorović, Marko Milinić, Luka Savić, Matija Franeta, Pavle Dabić, Danilo Savović, Dario Domazetović.

Pripremaće se i Maksim Mijatović, Jovan Radić, Tomo Vičević, Andrej Durutović, Petar Brnović, Stefan Vraneš, Stefan Kruta, Dimitrije Milić, Vladan Gardašević i Andrija Aleksić.

U stručnom štabu, osim Vukanića, su i Đorđe Radošević i Aleksa Brkić.

Na pripremama ove selekcije, koja se sprema za Evropsko prvenstvo u Podgorici ovog ljeta, učestvuje i koordinator za mlade vaterpolo kategorije Miodrag Mirović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније