Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

23. 02. 2013. 22:00 >> 21:55

JADRANSKA LIGA

Vaterpolo: Pobjede Primorca i Budve, očekivan poraz Jadrana

Vaterpolisti Primorca savladali su u Kotoru ekupu Medvešćaka 10:5 u meču 16. kola Jadranske lige. To je četvrta pobjeda Kotorana u posljednjih pet mečeva. Pobjedu je ostvarila i Budva, koja je u Makaraskoj savladala splitski Jadran 13:7.

Budvani su ostvarili još jednu bitnu pobjedu u pokušaju da se domognu završnog  turnira. Francuz Ugo Kruzija postigao je pet pogodaka. Tri puta strijelac je bio Drašković, dva gola dao je Ivančević, a po gol Đurđić, Radunović i Vukmirović.Dejan Lazović na golu Budvana, ostvario je 15 odbrana.

Meč u Kotoru obilježio je reprezentativac Nikola Marković sa 3 pogotka. Murišić i Sutić postigli su po dva gola, dok su po jedan gol dali Đurović, Stevan Krivokapić i Matija Brguljan.

Susret Juga i Jadrana protekao je, očekivano, u dominaciji domaćih vaterpolista, koji su slavili sa 15:2. Strijelci za goste bili su Tešanović i Sarić, a u domaćem sastavu po gol su postigli Nikola Janović i Aleksandar Ivović.

Maksim Živaljević, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније