Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

19. 10. 2013. 20:30 >> 20:31

JADRANSKA LIGA

Pobjeda Budve u Kotoru

Vaterpolisti Budve pobijedili su večeras u Kotoru ekipu Primorca 10:9 (2:1, 2:2, 3:3 i 3:3), u utakmici četvrtog kola Triglav Jadranske lige.

Budvanski tim upisao je drugi trijumf, dok je Primorac treći put poražen u regionalnom takmičenju ove sezone.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Bogdan Đurđić sa tri, Fran Paskvalin je postigao dva gola, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Amerikanac Endrj Semiels, Goran Marković,

Milorad Radunović, Miljan Popović i Petar Ćetković.

U ekipi Primorca tri gola postigao je Petar Mačić, po dva Kanađanin Konstantin Kutaba i Nikola Murišić, a po jedan Danilo Lučić i Damjan Danilović.

Jadran i Budva u polufinalu Kupa

Vaterpolisti Jadrana i Budve igraće u polufinalu Kupa Crne Gore, dok drugi polufinalni par čine Primorac i Kataro, odlučeno je večeras žrijebom u budvi.

Prvi dueli biće odigrani 13. decembra u Budvi i Kotoru.

Revanši su na programu dva dana kasnije u Herceg Novom i Kotoru.

Finalni dueli na programu su 20. i 22. decembra.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније