Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavila R.B.

10. 09. 2017. 19:52 >> 19:23

EP ZA JUNIORE

CG na startu poražena od Hrvatske

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači 2000. godište i mlađi, poražena je u prvom kolu Evropskog prvenstva na Malti od Hrvatske 13:9.

Izabranici Miodraga Mirovića su dobro otvorili meč, poveli 2:1, ali je onda uslijedila serija Hrvata koji su na poluvremenu imali prednost od 7:3.

Minut prije kraja treće dionice uspjeli smo da priđemo na 9:7, ali je naš rival brzo vratio četiri gola prednosti, na kraju konačnih 13:9.

U našoj selekciji pet golova Radovića, tri Gardaševića i jedan Murišića. Kod pobjednika istakao se Ćulina sa 5 golova.

Crnogorski vaterpolisti naredni meč na Evropskom prvenstvu igraju sjutra protiv Ukrajine koja je u prvom kolu glatko poražena od Mađarske (10:1).

Pobjednik grupe plasiraće se u četvrtfinale. Drugoplasirana selekcija iz naše grupe u osmini finala igraće sa trećeplasiranom iz grupe C, a trećeplasirana selekcija iz naše grupe u osmini finala igraće sa drugoplasiranom iz grupe C.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније