Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

22. 08. 2017. 21:43 >> 21:13
1

VATERPOLO SPEKTAKL

Nikšić domaćin Mediteranskog prvenstva

Nikšić će od 24. do 27. avgusta biti domaćin Mediteranskog prvenstva - COMEN CUP 2017, za vaterpoliste rođene 2000. i mlađe, saopšteno je iz Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore (VPSCG).

Navodi se da će na šampionatu, koji će biti odigran na zatvorenom olimpijskom bazenu u Nikšiću, učestvovati 12 reprezentacija - Crna Gora, Srbija, Hrvatska, Mađarska, Italija, Grčka, Španija, Rusija, Francuska, Njemačka, Rumunija i Australija.

U A grupi igraće Crna Gora, Italija i Rumunija, dok su u B grupi rivali Srbija, Rusija i Njemačka. C grupu čine Hrvatska, Mađarska i Australija, dok su u D grupu svrstani Grčka, Španija i Francuska.

Najavljeno je da će ulaz za sve utakmice biti besplatan.

Mediteransko prvenstvo biće ujedno generalna proba za septembarsko Evropsko prvenstvo na Malti.

Direktor VPSCG, Petar Porobić, kazao je organizacijom takmičenja žele da još brže podstaknu razvoj vaterpola i vaterpolo sporta u Nikšiću.

"Da na omogućimo još veću masovnost i da se formiraju takmičarske selekcije iz Nikšića i da budu učesnici već i ove godine, nadam se, takmičenja na nivou Crne Gore i regiona”, kazao je Porobić na konnferenciji za novinare.

Najavljeo je da će ulaz za sve utakmice biti besplatan.

Crna Gora će na startu šampionata, 24. avgusta, igraće sa Rumunijom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније