Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

13. 11. 2014. 17:52 >> 17:53

ZAVRŠNI MASTERS

Nišikoriju pobjeda nakon preokreta

Japanski teniser Kei Nišikori trijumfovao je nad Špancem Davidom Fererom sa 4:6, 6:4, 6:1 u poslednjem, trećem kolu B grupe završnog Mastersa u Londonu i tako zadržao šanse za plasman u polufinale.

Nišikorija sada u polufinale ne vodi samo pobjeda od 2-0 u setovima Endija Marija protiv Rodžera Federera, koji se sastaju u posljednjem meču ove grupe od 21 sat.

Japanac je igrao protiv Ferera koji je zamijenio povrijeđenog Miloša Raonića koji se povukao sa Završnog Mastersa u Londonu.

Ferer je odlično počeo, osvojio je prvi set, iako je Nišikori prvi napravio brejk za 4:3. Ipak, Španac je vezao tri gema i poveo sa 1-0 u setovima. 

U nastavku meča Nišikori je pokazao zbog čega je ove sezone eksplodirao i zbog čega se i našao u Londonu.

Japanac je već na startu drugog seta napravio brejk i do kraja rivalu nije dozvolio ni brejk šansu – 6:4 i 1-1 u setovima. On je superiorno počeo odlučujući set i brzo je poveo sa 4:0, sjajnim ritmom lomio je rivala i na kraju došao do pobjede.

Nišikori je tako ostvario drugu pobjedu nakon trijumfa protiv Endija Marija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније