Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V. [ Beta ]

18. 01. 2024. 10:31 >> 10:32

TREĆE KOLO

Zverev i Rud u trećem kolu Australijan opena, ispala Pegula

Njemački teniser Aleksander Zverev plasirao se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je poslije velike borbe u pet setova pobijedio kvalifikanta iz Slovačke Lukaša Klajna sa 7:5, 3:6, 4:6, 7:6, 7:6.

Meč Zvereva i Klajna, šestog i 163. tenisera sveta, trajao je nešto više od četiri i po sata.

"Igrao je nevjerovatno. Udarao je svaku loptu najjače što je mogao. Uglavnom nisam znao šta da radim. Da budem iskren, vjerovatno je više zaslužio da dobije ovaj meč", rekao je Zverev posle meča.

Naredni protivnik Zvereva biće 91. teniser sveta Amerikanac Aleks Mičelsen, koji je iznenadio Čeha Jiržija Lehečku i slavio sa 4:6, 6:3, 6:4, 6:4.

U treće kolo se plasirao i 11. na ATP listi, Norvežanin Kasper Rud pošto je bio bolji od Australijanca Maksa Parsela poslije pet setova sa 6:3, 6:7, 6:3, 3:6, 7:6. On će u narednom kolu igrati protiv Britanca Kamerona Norija koji je takođe u pet setova eliminisao Italija Đilija Cepjerija sa 3:6, 6:7, 6:2, 6:4, 6:4.

Takmičenje na Australijan openu u drugom kolu završila je peta teniserka svijeta, Amerikanka Džesika Pegula. Ona je posle 70 minuta igre izgubila od Francuskinje Klare Birel sa 6:4, 6:2. Birel će u trećem kolu igrati protiv sunarodnice Osean Doden.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније