Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

В.Г.

16. 04. 2023. 16:00 >> 16:00

OSVRNUO SE I NA NADALA

Muratoglu: Novak će biti pravi za Rolan Garos

Teniski trener, Patrik Muratoglu, smatra da će najbolji teniser svijeta Novak Đoković biti spreman za Rolan Garos, iako je imao loš početak sezone na šljaci.

Novak je u trećem kolu mastersa u Monte Karlu izgubio od Lorenca Muzetija.

"Nisam zabrinut za njega, prošao je kroz isto prošle godine. Mislim da ga koštaju ovi dugi periodi bez meča, a svi drugi imaju samopouzdanja. On tek počinje opet, nema nikakvu referencu”, rekao je Muratoglu i dodao.

"Čak i s aspekta motivacije.. Nisam na njegovom mjestu, ne znam kako trenira, ali kad znaš da nemaš turnir dva mjeseca, nije lako ići na trening svaki dan. Oporavak nije lak, ali uopšte ne sumnjam u njegov nivo na grend slemovima. Ipak, i mladi sve više napreduju”, istakao je Muratoglu.

On se osvrnuo i na Rafaela Nadala, koji je zbog povrede kuka propustio dio sezone na šljaci, a koji brani titulu u Parizu. 

"Rafa ima jedan cilj, a to je da osvoji više slemova od svih. Zna da mu je šansa broj jedan Rolan Garos i rekao je sebi da u Pariz mora da stigne u najboljoj mogućoj formi. Ipak, sve je teže jer mu je tijelo veoma istrošeno, više nego drugim igračima, davao je 1000 posto na treninzima i mečevima. Svake godine je sve kraće vrijeme koje provede na terenu“, zaključio je Muratoglu.

Rolan Garos počinje 28. maja i trajaće do 11. juna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније