Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

14. 01. 2014. 12:18 >> 12:18

AUSTALIJAN OPEN

Nadal se nije mučio, Tomić predao meč

Prvi reket svijeta se previše umorio u prvom kolu Australijan Opena, jer je domaći teniser Bernard Tomić nakon 44 minuta igre predao meč zbog povrede.

Nadal se nije previše zadržao na jakom australijskom suncu, lako je preskočio prvu repreku. Domaći navijači željno su iščekivali meč njihovog Tomića i prvog tenisera svijeta, ali na njihovu žalost već nakon prvog seta duel je prekinut.

Španac je prvi set riješio u svoju korist, a nakon konsultacija sa ljekarima, Tomić je odlučio da ne nastavi meč.

Bio je to loš dan za australijske tenisere, s obzirom da je ranije ispao i iskusni Lejton Hjuit. Nadala u narednom kolu očekuje još jedan duel sa domaćim teniserom. Riječ je o Kokinakisu, koji je do glavnog žrijeba došao kroz kvalifikacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније