Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 01. 2014. 19:02 >> 19:02

REVANŠIRAO SE MONFISU

Nadalov prvijenac u Dohi

Prvi reket svijeta Rafael Nadal osvojio je ATP turnir u Dohi, pošto je u finalu savladao Gaela Monfisa nakon tri seta i dva sata i dva minuta igre. - 6:1, 6:7, 6:2.

Majstoru sa Majorke je trebalo samo 24 minuta da osvoji prvi set, ali se onda Monfis trgao, zaigrao odlučnije i uspio da se vrati u meč.

Francuz je slavio u taj-brejku drugog seta, ali nije imao snage za nešto više. U odlučujućem setu svojim greškama je pogurao Nadala ka prvom trofeju u 2014. godini.

Nadalu je kao pobjednik turnira dobio ček na 188.600 dolara i 250 ATP bodova.

Bila je ovo prva titula Rafe Nadala u Dohi, a ujedno se revanširao Francuzu za poraz od prije dvije godine na istom turniru.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније