Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

15. 07. 2021. 19:15 >> 19:15

SVE MANJE ZVIJEZDA NA TENISKOM TURNIRU

Kerber i Azarenka odustale od Olimpijskih igara

Njemačka teniserka Anđelik Kerber odustala je danas od nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Vicešampionka sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru i polufinalistkinja ovogodišnjeg Vimbldona je navela da je "njenom tijelu potreban odmor".

"Predstavljanje Njemačke na Olimpijskim igrama u Londonu i Riju su jedno od najljepših sjećanja u mojoj karijeri. Ipak, moram da prihvatim činjenicu da je mom tijelu potreban odmor poslije nekoliko intenzivnih nedjelja", napisala je Kerber na društvenim mrežama.

"Moram da se oporavim prije nego što nastavim takmičenje ovog ljeta", dodala je ona.

Kerber je na Igrama u Riju osvojila srebrnu medalju pošto je u finalu iznenadjujuće izgubila od Monike Puig, samo nekoliko nedjelja nakon finala Vimbldona u kojem je poražena od Serene Vilijams.

Bjeloruska teniserka Viktorija Azarenka neće učestvovati na Olimpijskim igrama, objavila je danas na društvenim mrežama.

Kao obrazleženje svoje odluke 31-godišnja teniserka navela je teškoće sa kojima se susreće usljed pandemije korona virusa.

Bronzana sa Olimpijskih igara 2012. godine izjavila je da će dati sve od sebe da na Igrama u Parizu 2024. predstavlja Bjelorusiju.

Njemica i Bjeloruskinja su dodale svoje ime na dugačku listu tenisera koji su odustali od odlaska u Tokio, a među kojima su i Rodžer Federer, Rafael Nadal, Dominik Tim, Nik Kirjos, Serena Vilijams, Bjanka Andresku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније