Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

13. 07. 2021. 18:53 >> 18:54

ZBOG POVREDE

Federer odustao od Olimpijskih igara

Švacarski teniser Rodžer Federer zvanično je objavio da neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju nakon što je na Vimbldonu obnovio povredu koljena.

Federer je objavio da je tokom sezone na travi doživio povredu koljena te da je na kraju morao prihvatiti savjet da ne učestvuje na Olimpijskim igrama u Tokiju, iako je ranije planirao taj nastup, piše portal Kliks.

"Tokom sezone na travi, nažalost sam doživio povredu koljena i prihvatio sam da se moram povući s nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju. Razočaran sam jer to mi je bila čast i vrhunac karijere svaki put kada sam predstavljao Švajcarsku. Već sam započeo proces rehabilitacije u nadi da ću se vratiti na teren krajem ljeta", napisao je Federer i dodao:

"Cijeloj ekipi Švajcarske želim puno sreće i iz daljine ću, kao i uvijek, navijati za njih."

Olimpijske igre će se održati od 23. jula do 8. avgusta. U Olimpijskom selu će u 21 zgradi biti smješteno oko 18.000 sportista i službenih osoba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније