Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

05. 06. 2021. 16:17 >> 16:18

SAVLADAO BERANKISA

Đoković lako do osmine finala RG

Teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobijedio Rikardasa Berankisa iz Litvanije sa 6:1, 6:4, 6:1.

Meč prvog i 93. tenisera svijeta trajao je samo sat i 32 minuta.

Bila je ovo 77. pobjeda Đokovića na Rolan Garosu.

Đoković je poslije samo 19 minuta igre poveo sa 5:0 u prvom setu i već tada najavio pobjedu u ovom meču.

U drugom setu srpskom teniseru je bio dovoljan jedan brejk za vođstvo od 2:0, dok je u trećem tri puta oduzimao servis rivalu.

Đoković će u osmini finala igrati protiv 19-godišnjeg Italijana Lorenca Musetija, koji je ranije danas eliminisao sunarodnika Marka Čekinata poslije pet setova.

Biće to njihov prvi međusobni duel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније